Νικόλαος Λάβδας Αθηναϊκή Μανδολινάτα Ενδεικτικό 1927
Νικόλαος Λάβδας Αθηναϊκή Μανδολινάτα Ενδεικτικό 1927
Μουσικόν Σωματείον Ανεγνωρισμένον
Ενδεικτικό μαθήτριας 5 Ιουλίου 1927 με υπογραφή του διευθυντή Νικόλαου Λάβδα, του ειδικού καθηγητή Κωνσταντίνου Λάβδα και υπογραφές της εξεταστικής επιτροπής.
Ο Νικόλαος Λάβδας (1879-1940) το 1896 μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο Λάβδα και τους Βασίλειο Μήτσου και Γεώργιο Ψύλλα ίδρυσαν ένα κουαρτέτο με την επωνυμία "Αθηναϊκή Μανδολινάτα". Η ορχήστρα τους μεγάλωσε, απέκτησε εξαιρετική φήμη, εξελίχθηκε σε ολοκληρωμένο Ωδείο και συμμετείχε σε σπουδαίες συναυλίες μεταξύ των οποίων και στους Αγώνες της Μεσολυμπιάδας του 1906.
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Ανδρέας Κρυστάλλης, Εξιτήριο...
Αποστολές Προϊόντων
Οι αποστολές εξωτερικού μέσω ΕΛΤΑ γίνονται κάθε Τρίτη.
Οι αποστολές μέσω ΕΛΤΑ courier και DHL γίνονται καθημερινά.
Σημειώσεις
• Πολύτιμα μέταλλα: Σε περίπτωση που η τιμή (μετά ή προ φόρων) ενός αντικειμένου υπολείπεται της αξίας του μετάλλου, το αντικείμενο δεν θα αποστέλλεται πριν την αναπροσαρμογή της τιμής του.
• Τα χρώματα των αντικειμένων μπορεί να δείχνουν διαφορετικά αναλόγως με την οθόνη σας.
• Πληροφορίες και ερωτήσεις αποκλειστικά μόνο μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 2103220585
Περιγραφή
Λεπτομέρειες προϊόντος
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν