Δοκίμιον Ιστορικόν περί της Φιλικής Εταιρίας υπό Ιωάννου Φιλήμονος 1834
Δοκίμιον Ιστορικόν περί της Φιλικής Εταιρίας υπό Ιωάννου Φιλήμονος 1834
Εν Ναυπλίω
Εκ της Τυπογραφίας Θ. Κονταξή και Ν. Λουλάκη
Πλατεία Λουδοβίκου Αριθ. 13
Βιβλιοπωλείο "ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ " του Ιωάννου Σιδέρη εν Αθήναις
Σελίδες 400+2
Ο Ιωάννης Φιλήμων ήταν αγωνιστής της επανάστασης του 1821. Συμμετείχε σε πολεμικές επιχειρήσεις στο πλευρό του Δημητρίου Υψηλάντη. Ήταν Ιστορικός , μαχητικός δημοσιογράφος, ιδρυτής και εκδότης της εφημερίδας ΑΙΩΝ από το 1838-1854.Είναι μέλος της Φιλικής Εταιρίας και δίνει πληροφορίες για τη δομή, τη δράση και τους μυστικούς κώδικες. Θεωρείται ένας από τους πρώτους ιστορικούς της σύγχρονης Ελλάδας.
Μετά την προμετωπίδα του βιβλίου γίνεται αναφορά - αφιέρωση στον Βασιλιά Όθωνα : ΟΘΩΝΙ ΤΩ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ
Φθορές στα εξώφυλλα και στα πλαϊνά των σελίδων. Οι σελίδες έχουν άνισα μεγέθη (όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή), είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ευανάγνωστες και έχουν ελαφριές κιτρινίλες.
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αποστολές Προϊόντων
Οι αποστολές εξωτερικού μέσω ΕΛΤΑ γίνονται κάθε Τρίτη.
Οι αποστολές μέσω ΕΛΤΑ courier και DHL γίνονται καθημερινά.
Σημειώσεις
• Πολύτιμα μέταλλα: Σε περίπτωση που η τιμή (μετά ή προ φόρων) ενός αντικειμένου υπολείπεται της αξίας του μετάλλου, το αντικείμενο δεν θα αποστέλλεται πριν την αναπροσαρμογή της τιμής του.
• Τα χρώματα των αντικειμένων μπορεί να δείχνουν διαφορετικά αναλόγως με την οθόνη σας.
• Πληροφορίες και ερωτήσεις αποκλειστικά μόνο μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 2103220585
Περιγραφή
Λεπτομέρειες προϊόντος
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν